ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο - «Φώναζαν σκότωσέ τον» - Βίντεο

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο - «Φώναζαν σκότωσέ τον» - Βίντεο

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που έρχεται από το Ρέθυμνο, μέσα από το οποίο καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός ενός μαθητή 13 ετών μέσα στο σχολείο.

Το βίντεο από τον ξυλοδαρμό πραγματικά προκαλεί πραγματικό σοκ. Ο 13χρονος στο Ρέθυμνο δέχεται συνεχή χτυπήματα στο κεφάλι από ένα άλλο παιδί όπως φαίνονται στα πλάνα του ΣΚΑΪ. Τον χτυπάει και με τα χέρια και με τα πόδια.

Η θεία του παιδιού ανέφερε ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσε τον”» λέγοντας ότι υπάρχει και άλλο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Το βίντεο όπως αναφέρει η θεία του διέρρευσε από τον προπονητή ποδοσφαίρου του 13χρονου και μάλιστα το έδωσε και στη μητέρα του.

«Μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και αυτός μου απάντησε “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς», ανέφερε η θεία του παιδιού.

 Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top