ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονιστικό βίντεο: Κεραυνός χτυπά δύο άτομα σε παραλία του Μεξικού

Συγκλονιστικό βίντεο: Κεραυνός χτυπά δύο άτομα σε παραλία του Μεξικού

Μια 33χρονη τουρίστρια και ένας πλανόδιος πωλητής βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν ένας κεραυνός τους χτύπησε σε παραλία του Μεξικού.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε, μάλιστα, τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε την Ελβία ντε Ζεσούς, όπως ήταν το όνομα της 33χρονης και τον Φέλιξ Άντρες, όπως ήταν το όνομα του πλανόδιου πωλητή.

Δείτε βίντεο:

Τα δύο θύματα περπατούσαν στην παραλία Μαρουάτα, της περιοχής Μιχοακάν, την περασμένη Παρασκευή όταν τους χτύπησε ο κεραυνός. Μάλιστα με πληροφορίες από τις δημοτικές Αρχές η 33χρονη προσπαθούσε να πλησιάσει τον 34χρονο σύζυγό της, Ρομπέρτο, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο κάτω από μια στέγη, προκειμένου να προστατευτεί από την καταιγίδα που είχε ξεσπάσει.

Παρά τις προσπάθειες τόσο του συζύγου της Ελβία ντε Ζεσούς, όσο και διασωστών που βρίσκονταν στην παραλία, η γυναίκα δεν κατάφερε να επανέλθει.

Ο Φέλιξ Άντρες μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι πιθανότητες να χτυπηθεί ένα άτομο από κεραυνό είναι σπάνιες, περίπου 1 στις 15.300.

Κατά μέσο όρο 2.000 άνθρωποι κεραυνοβολούνται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, το 10% όσων πλήττονται πεθαίνουν, το υπόλοιπο 90% μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις όπως απώλεια μνήμης και επιληπτικές κρίσεις.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top