ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση μέχρι την Πέμπτη οι πέντε ύποπτοι για φερόμενο βιασμό 20χρονης στην Αγία Νάπα

Υπό κράτηση μέχρι την Πέμπτη οι πέντε ύποπτοι για φερόμενο βιασμό 20χρονης στην Αγία Νάπα

Υπό κράτηση μέχρι αύριο, Πέμπτη θα παραμείνουν, σύμφωνα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, οι πέντε ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου θα εξέδιδε σήμερα την απόφαση του κατά πόσον τα πέντε άτομα, θα παρέμεναν υπό κράτηση, μετά από αίτημα του δημόσιου κατήγορου, μέχρι την έναρξη της δίκης τους, που ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Ωστόσο το Δικαστήριο δεν εξέδωσε ούτε και σήμερα απόφαση και διέταξε όπως οι ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι αύριο, προκειμένου να αποφασίσει.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου παρέπεμψε τους πέντε υπόπτους σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 5 Οκτωβρίου.

Τα πέντε άτομα αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια της βίας, εξαναγκασμό σε διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό ατόμων, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον πέντε ατόμων, δύο ηλικίας 20 ετών και τριών ηλικίας 19 χρόνων, τα οποία και συνελήφθησαν. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top