ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»

Μάχη για την ζωή συνεχίζει να δίνει καθημερινά ο 10χρονος Λούκας, αφού ο καρκίνος του επέστρεψε δυστυχώς για τρίτη φορά.

Με ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, ο πατέρας του μικρού Λούκα, Ανδρέας Σταύρου, γνωστοποίησε την επιστροφή του καρκίνου.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Κλαίω και πονάω… ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά».

Σημειώνεται ότι ο μικρός Λούκας διαγνώστηκε το 2016 με οξεία λεμφοβλαστηκή λευχαιμία όταν ήταν μόλις τριών ετών. Πέντε χρόνια αργότερα, το 2021, η λευχαιμία επέστρεψε για δεύτερη φορά και αναζητούσε συμβατό δότη μυελού οστών.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Ώρα 13:30 .......Γυρνάω στο δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένος ο Λούκας μου ....Μπαμπά γιατί κλαις? Που είναι η μαμά? Του είπα με τρεμάμενενη φωνή κάπου εδώ είναι. Ναι μα εσύ κλαις μου λέει και πάλι. Κλαίω αγάπη μου επειδή τελικά θα πάμε εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία.......Και για αυτό το πράγμα κλαις? Ναι καρδούλα μου για αυτό, μικρέ μου ήρωα.......Κλαίω και πονάω.......... Ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά. Θα πρέπει και πάλι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να αφήσουμε πίσω ότι μας βασανίζει ή οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχαμε. Προτεραιότητα έχεις εσύ μικρέ μου πρίγκιπα. Να πάμε να γίνεις καλά και δυνατός!!!»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top