Κεντρικές Φυλακές: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων - Τραυματίστηκαν δύο δεσμοφύλακες

Κεντρικές Φυλακές: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων - Τραυματίστηκαν δύο δεσμοφύλακες

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 21 Σεπτεμβρίου, στις Κεντρικές Φυλακές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο δεσμοφύλακες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο κρατούμενοι πιάστηκαν στα χέρια, ενώ δύο δεσμοφύλακες επενέβησαν για να σταματήσουν τη συμπλοκή.

Στην προσπάθεια τους να σταματήσουν των καβγά μεταξύ των κρατουμένων, δύο δεσμοφύλακες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE