Βρετανός τουρίστας πέθανε στην προσπάθεια του να ανέβει την «σκάλα του παραδείσου»: Έπεσε από 90 μέτρα

Βρετανός τουρίστας πέθανε στην προσπάθεια του να ανέβει την «σκάλα του παραδείσου»: Έπεσε από 90 μέτρα

Ένας 42χρονος άνδρας από την Βρετανία έχασε την ζωή του στην Αυστρία, όταν έπεσε από ύψος 90 μέτρων. Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε στην προσπάθεια του να ανέβει το δημοφιλές μέρος στο οποίο συρρέουν χιλιάδες κάθε χρόνο για μια φωτογραφία στο Instagram.

Το θύμα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιευτεί, ήταν μόνο του στη περιβόητη σκάλα, όταν αντιμετώπισε προβλήματα και έπεσε κατακόρυφα.

Δείτε βίντεο 

Η σκάλα προωθείται ως «το νέο κορυφαίο αξιοθέατο στο Zwieselalm για τους λάτρεις της αναρρίχησης», από τον τουριστικό ιστότοπο της περιοχής Dachstein, ο οποίος σημειώνει ότι η ανάβαση γίνεται σε τέσσερα στάδια με τη σκάλα να χαρακτηρίζεται «ως το απόλυτο χτύπημα αδρεναλίνης».

Η ανάβαση αναφέρεται ως via ferrata ή «σιδερένιο μονοπάτι», μια ανάβαση που χρησιμοποιεί χαλύβδινα καλώδια, σκαλοπάτια, μανταλάκια και σκάλες στις οποίες συνδέονται οι ορειβάτες μέσω λουριών για την ασφάλειά τους.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE