Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα περιστατικά ξυλοδαρμού σε σχολεία των Χανίων.

Την περασμένη Τετάρτη 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου τραυματίστηκε από ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό που πέταξε συμμαθητής του, ο οποίος βρισκόταν σε καφέ απέναντι από το σχολείο. Προκλήθηκε αναστάτωση με το περιστατικό να μη σταματά εκεί, καθώς ο μαθητής από την καφετέρια βρέθηκε εντός του σχολικού προαυλίου, μαζί με την παρέα του, περίπου έξι άτομα και ένας από αυτούς επιτέθηκε με γροθιές στον 16χρονο.

Επενέβη άμεσα εκπαιδευτικός και ο καυγάς έληξε. Η μητέρα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, ενώ έστειλε αναφορά για το περιστατικό σε όλα τα σχολεία του νομού Χανίων.

Ο 16χρονος φέρει δύο κατάγματα στη γνάθο και θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να συμβουλευτεί γναθοχειρουργό, καθώς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων δεν υπάρχει διαθέσιμο γναθοχειρουργικό τμήμα .

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.