Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός, 15 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην πόλη Κρεμεντσούκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός, 15 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην πόλη Κρεμεντσούκ

Ένας νεκρός, 15 τρΤουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 15 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ένα παιδί, σήμερα σε ρωσική πυραυλική επιδρομή που είχε στόχο την πόλη Κρεμεντσούκ της κεντρικής Ουκρανίας, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Πολτάβα, Ντμίτρο Λούνιν, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

«Ο εχθρός εκτόξευσε πυραύλους στο Κρεμεντσούκ, ένας από τους οποίους καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας. Δυστυχώς, επλήγησαν πολιτικές υποδομές», δήλωσε ο Λούνιν.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE