ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιχείρησε να πυρπολήσει γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό και κατέληξε στο νοσοκομείο - Έβαλε τις φωνές ο υπάλληλος

Επιχείρησε να πυρπολήσει γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό και κατέληξε στο νοσοκομείο - Έβαλε τις φωνές ο υπάλληλος

Χειροπέδες σε 34χρονο πέρασε χθες η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού γραφείων εταιρείας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος συνελήφθη όταν μετέβη στο τμήμα πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου με τραύματα στα χέρια.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνέβη χθες τα ξημερώματα.  Ο 34χρονος φέρεται να επιχείρησε να πυρπολήσει γραφεία εταιρείας που βρίσκονται στην περιοχή Ομονοίας. Την ώρα που φέρεται να θρυμμάτιζε το τζάμι των γραφείων, τον αντιλήφθηκε υπάλληλος που βρισκόταν εκεί, ο οποίος έβαλε τις φωνές. Ο 34χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας στη σκηνή εύφλεκτη ύλη. 

Τραυματισμένος από το θρυμμάτισμα της βιτρίνας ο 34χρονος μετέβη στο νοσοκομείο Λεμεσού, ζητώντας περίθαλψη στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Μέλη της αστυνομίας που ενημερώθηκαν σχετικά για το συμβάν μετέβησαν στο κρατικό νοσηλευτήριο και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top