Θήβα: Λίγο μετά την απογείωση κατέπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος - Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο χειριστής

Θήβα: Λίγο μετά την απογείωση κατέπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος - Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο χειριστής

Παντρεμένος με ένα βρέφος 7-8 μηνών ήταν ο 37χρονος χειριστής του μονοκινηρίου που έχασε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, κατέπεσε, κάτω από άγνωστες -προς το παρόν- συνθήκες, σήμερα το μεσημέρι στην Αερολέσχη Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό, υπερελαφρύ μονοκινητήριο είχε δώσει σχέδιο πτήσης για Βόλο γύρω στις 12:30.

Λίγο μετά την απογείωση, όμως, παρουσίασε πρόβλημα. Ειδικότερα, το αεροσκάφος φέρεται ότι «στολάρισε», δηλαδή είχε απώλεια στήριξης, με αποτέλεσμα να πέσει εκτός αεροδρομίου, σε παρακείμενο χωράφι.

Λίγο πριν τη συντριβή, ο χειριστής, ο οπίος είχε εμπειρία πτήσεων, είχε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου της Τανάγρας.

Επί τόπου σημείο έσπευσαν άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 37χρονο, ο οποίος παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο υπήρξε και διαρροή καυσίμων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE