ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πιο πιθανή η νίκη Κασσελάκη – Σε λίγο η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πιο πιθανή η νίκη Κασσελάκη – Σε λίγο η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος

Έκλεισαν οι κάλπες για την εκλογή Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα είναι ανοικτά αλλά η βασική εκτίμηση είναι ότι νικητής θα αναδειχθεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ καθώς έληξε η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί και η αγωνία για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης ή η Έφη Αχτσιόγλου θα είναι στο τιμόνι του κόμματος μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισαν 133.261 μέλη και δεν δόθηκε νέα παράταση ενώ   ήδη έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων και σύμφωνα με πληροφορίες στις 10:30 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Δρόσο, με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος

Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη εκτιμούν ότι οι νέοι ψηφοφόροι που πήγαν και ψήφισαν σήμερα δεν μπορούν να ανατρέψουν εύκολα το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής.

Από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ψηφοφορίας θα φανεί επίσης γιατί έγειρε προς τη μια ή προς την άλλη πλευρά η πλάστιγγα. Η συμμετοχή και αυτή την Κυριακή ήταν μεγάλη ενώ για τον λόγο αυτό δόθηκε και παράταση μιας ώρας στην ψηφοφορία.

Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται περίπου στις 10 το βράδυ. Αυτό όπως εξηγούν συμβαίνει γιατί πολλές φορές αργούν οι εφορευτικές επιτροπές και κάνουν λάθη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το τηλεφωνικό κέντρο.

Ακόμη υπήρξαν κάποιες μουρμούρες γιατί έφυγαν μαζικά κάποια sms από υποψήφιο.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top