Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, ο οποίος διέφευγε για περισσότερα από 30 χρόνια, άρχισε να… χαχανίζει καθώς του περνούσε χειροπέδες η αστυνομία.

Ο Greg Lawson, 63 ετών, κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού το 1991, αλλά διέφυγε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

 

Το FBI κοινοποίησε το βίντεο, λέγοντας ότι ο φυγάς εντοπίστηκε στο Huatulco του Μεξικού στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορία, και τώρα βρίσκεται στη φυλακή της Λουιζιάνα, σύμφωνα με το BBC. Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.