Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, ο οποίος διέφευγε για περισσότερα από 30 χρόνια, άρχισε να… χαχανίζει καθώς του περνούσε χειροπέδες η αστυνομία.

Ο Greg Lawson, 63 ετών, κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού το 1991, αλλά διέφυγε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

 

Το FBI κοινοποίησε το βίντεο, λέγοντας ότι ο φυγάς εντοπίστηκε στο Huatulco του Μεξικού στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορία, και τώρα βρίσκεται στη φυλακή της Λουιζιάνα, σύμφωνα με το BBC. Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE