Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, ο οποίος διέφευγε για περισσότερα από 30 χρόνια, άρχισε να… χαχανίζει καθώς του περνούσε χειροπέδες η αστυνομία.

Ο Greg Lawson, 63 ετών, κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού το 1991, αλλά διέφυγε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

 

Το FBI κοινοποίησε το βίντεο, λέγοντας ότι ο φυγάς εντοπίστηκε στο Huatulco του Μεξικού στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορία, και τώρα βρίσκεται στη φυλακή της Λουιζιάνα, σύμφωνα με το BBC. Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE