Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, ο οποίος διέφευγε για περισσότερα από 30 χρόνια, άρχισε να… χαχανίζει καθώς του περνούσε χειροπέδες η αστυνομία.

Ο Greg Lawson, 63 ετών, κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού το 1991, αλλά διέφυγε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

 

Το FBI κοινοποίησε το βίντεο, λέγοντας ότι ο φυγάς εντοπίστηκε στο Huatulco του Μεξικού στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορία, και τώρα βρίσκεται στη φυλακή της Λουιζιάνα, σύμφωνα με το BBC. Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE