Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Φυγάς επί 32 χρόνια χαχανίζει καθώς του περνούν χειροπέδες στις ΗΠΑ

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, ο οποίος διέφευγε για περισσότερα από 30 χρόνια, άρχισε να… χαχανίζει καθώς του περνούσε χειροπέδες η αστυνομία.

Ο Greg Lawson, 63 ετών, κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού το 1991, αλλά διέφυγε κατά τη διάρκεια της δίκης του.

 

Το FBI κοινοποίησε το βίντεο, λέγοντας ότι ο φυγάς εντοπίστηκε στο Huatulco του Μεξικού στις 19 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορία, και τώρα βρίσκεται στη φυλακή της Λουιζιάνα, σύμφωνα με το BBC. Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE