Ρ. Μενέντεζ: Παραχωρεί την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά τις κατηγορίες για δωροδοκία – Θα διεκδικήσει την επανεκλογή του

Ρ. Μενέντεζ: Παραχωρεί την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά τις κατηγορίες για δωροδοκία – Θα διεκδικήσει την επανεκλογή του

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του για δωροδοκία, παραχωρεί αυτή την ώρα ο Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λένας Αργύρη, ο Μενέντεζ τόνισε μέχρι στιγμής την απόφασή του να μην παραιτηθεί, παρά τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του, που όπως αναγνώρισε, έχει μα αντιμετωπίσει μπροστά του. Είπε ότι είναι βέβαιος ότι όταν παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία, θα αθωωθεί και θα παραμείνει γερουσιαστής του Νιού Τζέρσεϊ και τόνισε τέσσερα σημεία.

Ζήτησε αρχικά να αντιμετωπιστεί ως αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, καθώς όπως είπε και εισαγγελείς κάνουν λάθη, όπως έχουν ξανακάνει στη δική του περίπτωση στο παρελθόν. Ανέφερε μάλιστα, ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από όλα αυτά.

Σε δεύτερο σημείο αναφέρθηκε στην Αίγυπτο, όπου υπάρχει εκτενώς το κατηγορητήριο, όπως έχουμε δει. Είπε ότι όλα τα χρόνια που υπηρετεί έχει ταχθεί συστηματικά υπέρ της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έχει τηρήσει σκληρή στάση σε όλες τις παραβιάσεις της κυβέρνησης Σίσι.

Σε σχέση με τα χρήματα, τόνισε πως πάντα κρατά χρήματα στο σπίτι λόγω της ιστορίας της οικογένειάς του. «Ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά αυτά τα χρήματα προέρχονται από τους μισθούς μου, είναι νόμιμα και είναι δηλωμένα στην εφορία», ανέφερε.

Και τέταρτον, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα έχει κάνει για τους πολίτες στο Νιου Τζέρσεϊ , και σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Επανέλαβε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί απέναντι σε δικτάτορες όπως του Ιράν, της Τουρκίας και της Κούβας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE