ΔΙΕΘΝΗ

Ρ. Μενέντεζ: Παραχωρεί την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά τις κατηγορίες για δωροδοκία – Θα διεκδικήσει την επανεκλογή του

Ρ. Μενέντεζ: Παραχωρεί την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά τις κατηγορίες για δωροδοκία – Θα διεκδικήσει την επανεκλογή του

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του για δωροδοκία, παραχωρεί αυτή την ώρα ο Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λένας Αργύρη, ο Μενέντεζ τόνισε μέχρι στιγμής την απόφασή του να μην παραιτηθεί, παρά τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του, που όπως αναγνώρισε, έχει μα αντιμετωπίσει μπροστά του. Είπε ότι είναι βέβαιος ότι όταν παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία, θα αθωωθεί και θα παραμείνει γερουσιαστής του Νιού Τζέρσεϊ και τόνισε τέσσερα σημεία.

Ζήτησε αρχικά να αντιμετωπιστεί ως αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, καθώς όπως είπε και εισαγγελείς κάνουν λάθη, όπως έχουν ξανακάνει στη δική του περίπτωση στο παρελθόν. Ανέφερε μάλιστα, ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από όλα αυτά.

Σε δεύτερο σημείο αναφέρθηκε στην Αίγυπτο, όπου υπάρχει εκτενώς το κατηγορητήριο, όπως έχουμε δει. Είπε ότι όλα τα χρόνια που υπηρετεί έχει ταχθεί συστηματικά υπέρ της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έχει τηρήσει σκληρή στάση σε όλες τις παραβιάσεις της κυβέρνησης Σίσι.

Σε σχέση με τα χρήματα, τόνισε πως πάντα κρατά χρήματα στο σπίτι λόγω της ιστορίας της οικογένειάς του. «Ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά αυτά τα χρήματα προέρχονται από τους μισθούς μου, είναι νόμιμα και είναι δηλωμένα στην εφορία», ανέφερε.

Και τέταρτον, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα έχει κάνει για τους πολίτες στο Νιου Τζέρσεϊ , και σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Επανέλαβε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί απέναντι σε δικτάτορες όπως του Ιράν, της Τουρκίας και της Κούβας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top