ΗΠΑ: Κοντά σε συμφωνία για την αποφυγή κυβερνητικού shutdown Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί

ΗΠΑ: Κοντά σε συμφωνία για την αποφυγή κυβερνητικού shutdown Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί

Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί στη Γερουσία βρίσκονται κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας για την ψήφιση ενός μεσοπρόθεσμου νομοσχεδίου δαπανών, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας διακοπής λειτουργίας των υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης την 1η Οκτωβρίου, όπως μετέδωσε χθες το Bloomberg επικαλούμενο μία πηγή που έχει λάβει γνώση για τις συνομιλίες.

Το νομοσχέδιο θα παρατείνει τη χρηματοδότηση για τέσσερις ή έξι εβδομάδες σύμφωνα με την ίδια ανώνυμη πηγή.

Ωστόσο, μερικοί από τους σκληροπυρηνικούς Ρεπουμπλικάνους στη Βουλή των Αντιπροσώπων τάσσονται κατά της ψηφοφορίας για την εξεύρεση μιας προσωρινής λύσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE