Εντόπισαν ναρκωτικά, κροτίδες και φωτοβολίδες σε οικία 36χρονου στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

Εντόπισαν ναρκωτικά, κροτίδες και φωτοβολίδες σε οικία 36χρονου στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 4.40 χθες το απόγευμα, 36χρονο, ο οποίος ήταν πεζός έξω από την οικία του στη Λεμεσό. Στην κατοχή του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, ενώ στη συνέχεια, έγινε έρευνα στην οικία του με δικαστικό ένταλμα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία του σπιτιού και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 360 γραμμαρίων, 66 εργοστασιακές κροτίδες και 16 χειροφωτοβολίδες.

Ο 36χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE