Φρίκη στην Ελλάδα: Έσυραν 28χρονη σε χωράφι και παραλία και τη βίασαν διαδοχικά

Φρίκη στην Ελλάδα: Έσυραν 28χρονη σε χωράφι και παραλία και τη βίασαν διαδοχικά

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 28χρονη κοπέλα από τους Αγίους Θεοδώρους, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο άνδρες, 28 και 40 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, γνώρισε τους δράστες του βιασμού πριν από περίπου έναν χρόνο, μέσω Facebook.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το flamis.gr, έπεισαν την 28χρονη να συναντηθούν στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Επρόκειτο να πάνε στο σπίτι του ενός, στην Κάτω Παναγιά και στην πορεία, την οδήγησαν σε ένα χωράφι, όπου τη βίασαν διαδοχικά.

Αφού τη βίασαν επανειλημμένα, την παράτησαν και εξαφανίστηκαν. Το θύμα, σε άσχημη κατάσταση, μετέβη στο λιμάνι της Κυλλήνης, ειδοποίησε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.

Δικογραφία σε βάρος των δραστών

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για την κοπέλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE