ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έγραφαν με σπρέι στον τοίχο και τους τσάκωσαν - Επιτέθηκαν σε αστυνομικό και φόρεσαν χειροπέδες δύο νεαροί

Έγραφαν με σπρέι στον τοίχο και τους τσάκωσαν - Επιτέθηκαν σε αστυνομικό και φόρεσαν χειροπέδες δύο νεαροί

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Πρόκειται για δύο 23χρονους, κάτοικους Λεμεσού, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 23ης Σεπτεμβρίου 2023, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι άγνωστα πρόσωπα προκαλούσαν ζημιές, με σπρέι μπογιάς, σε τοίχους, σε συγκεκριμένη περιοχή, στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν νεαρά πρόσωπα, να γράφουν με σπρέι, σε τοίχους.

Όταν τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν τους νεαρούς, ένας από αυτούς, τους επιτέθηκε, κτυπώντας τον ένα αστυνομικό στο κεφάλι. Ακολούθως έριξε το σπρέι, εναντίον του δεύτερου αστυνομικού και τράπηκε τρέχοντας σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον είδαν να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο. Ο οδηγός του οχήματος, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα κατάφερε να διαφύγει.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο 23χρονων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Ο πρώτος 23χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι της 23ης Σεπτεμβρίου, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί που δέχθηκαν επίθεση, από το νεαρό, επισκέφθηκαν ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top