ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη - Άλλαξε απάντηση και παραδέχθηκε ενοχή ο 31χρονος

Ανατροπή για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη - Άλλαξε απάντηση και παραδέχθηκε ενοχή ο 31χρονος

Την ενοχή του για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη παραδέχθηκε ο 31χρονος,που διαπράχθηκε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου του 2022, παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη δικάσιμο απάντησε μη παραδοχή στις επτά κατηγορίες, καθώς είχε περιληφθεί και απόπειρα φόνου σε βάρος του 6χρονου - τότε - παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σημερινή (27/09) δικάσιμο, έγινε τροποποίηση του κατηγορητηρίου και αφαιρέθηκε η απόπειρα φόνου εναντίον του παιδιού, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να παραδεχθεί ενοχή στις κατηγορίες.

Μετά την σημερινή εξέλιξη, ορίστηκε η νέα δικαστική διαδικασία η οποία θα κινηθεί πλέον με γοργούς ρυθμούς για γεγονότα και ανακοίνωση της ποινής, την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου.


Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 04 Δεκεμβρίου του 2022 , όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top