Aπάντηση από τους δικηγόρους του Κούμα - «Σωρεία παραβιάσεων...»

Aπάντηση από τους δικηγόρους του Κούμα - «Σωρεία παραβιάσεων...»

Απάντησε μέσω των δικηγόρων του στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας.

Το πρωί της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι παρέλαβε το πόρισμα των Ερευνώντων Λειτουργών σχετικά με ενδεχόμενο ασυμβίβαστο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Μάλιστα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι προκύπτει ασυμβίβαστο του Γιώργου Κούμα με βάση τη μαρτυρία και τα στοιχεία που συνέλεξαν.

Λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απάντησε μέσω των Δικηγόρων του, Χρίστο Τριανταφυλλίδη και Μάριο Ορφανίδη. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι προκύπτει σωρεία παραβάσεων των νομικών και συνταγματικών δικαιωμάτων του πελάτης τους.

Διαβάστε την απάντηση στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE