Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Τι κατέκαψε - Δείτε εικόνα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Τι κατέκαψε - Δείτε εικόνα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Δασών μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Λόφου στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Δασών, Γιώργο Κωνσταντίνου στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις για κατάσβεση της φωτιάς ενώ στη μάχη ρίχθηκαν και 2 πτητικά μέσα.

ΝΕΟΤΕΡH EΝΗΜΕΡΩΣΗ (15:37):

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, για την πυρκαγιά ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Υπαίθρου Λεμεσού, ένα απο Τμήμα Δασών ως επίσης μία Φ.Μ.Π και πεζοπόρο από Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου ενώ έγιναν επίσης μεμονωμένες ρίψεις από δύο αεροσκάφη πυρόσβεσης.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκστασης περίπου δύο δεκαρίων και είναι υπό πλήρη έλεγχο. Τα αίτια διερευνώνται. Αξιολογείται ότι ξεκινήσε από την άκρη δρόμου.

Δείτε εικόνα που δημοσίευσε η Atlas Fireteam:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE