ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, η δολοφονία του Θανάση - «Δεν ξεχνώ» φωνάζει η μητέρα του - Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της

Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, η δολοφονία του Θανάση - «Δεν ξεχνώ» φωνάζει η μητέρα του - Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της

Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, ήταν η μαύρη μέρα όπου ο εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου εντοπίστηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας, με την μητέρα του, Ανδριάνα, να δίνει ακόμα αγώνα για να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια και για να τιμωρηθούν οι ένοχοι που δολοφόνησαν τον γιό της.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση της η μητέρα του Θανάση, «18 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του σπλάχνου μου και της ψυχής μου… Το σκότωσαν οι έμποροι των ναρκωτικών με συνεργούς τον υπόκο-σμο και τους διακινητές στους κόλπους της Κυπριακής Εθνοφρουράς….. εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανευθυνότητας των αναξιόπιστων και ανίκανων αξιωματικών του στρατού».

Αυτούσια η ανάρτηση της κα. Νικολάου:

<<<ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ>>>

Η ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;;;

*29 Σεπτεμβρίου 2005 - 29 Σεπτεμβρίου 2023... 18 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του σπλάχνου μου και της ψυχής μου… Το σκότωσαν οι έμποροι των ναρκωτικών με συνεργούς τον υπόκο-σμο και τους διακινητές στους κόλπους της Κυπριακής Εθνοφρουράς….. εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανευθυνότητας των αναξιόπιστων και ανίκανων αξιωματικών του στρατού.

*Όσα χρόνια κι αν περάσουν …. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και δεν ανέχομαι, και το πρώτο έγκλημα που πή-ραν άδικα την ζωή του παιδιού μου, και το δεύτερο έγκλημα που του φόρτωσαν την αυτοχειρία και στιγ-μάτισαν και σπίλωσαν το όνομα του για να γλυτώσουν τα βρώμικα τομάρια τους!

*Ως επίσης, και το τρίτο έγκλημα, την συγκάλυψη, που με τόση αυθαιρεσία και απανθρωπιά συνεχίζε-ται ακόμα από τα γραφεία των αξιωματούχων του Κράτους αφού έριξαν την μπάλα σε εμάς την οικογέ-νεια για να βρούμε τους δολοφόνους μετά από 18 χρόνια, αφού για 18 χρόνια τους κάλυπταν!

*ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ όσους ενεπλάκησαν στην τραγική υπόθεση που αφορά την δολοφονία του αθώου παιδιού μου στα καλά καθούμενα και επίτηδες δεν την ξεκαθάρισαν για τόσα χρόνια η οποία ή-ταν ένα οφθαλμοφανές έγκλημα, που η στραβομάρα κάποιων δεν ήθελε να δει

*Πόσα βρώμικα παιχνίδια παίχτηκαν και πόσο μαύρο χρήμα έπεσε σε πάρα πολλούς για αυτή την συ-γκάλυψη;

*ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ τάχιστα την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων και των υπαίτιων του μαρτυρικού μας αγώνα!!!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top