Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΔΙΕΘΝΗ

Εικόνες χάους στη Νέα Υόρκη: Καταιγίδα μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους - Συγκλονιστικά βίντεο

Εικόνες χάους στη Νέα Υόρκη: Καταιγίδα μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους - Συγκλονιστικά βίντεο

Στο στόχαστρο ισχυρής καταιγίδας βρέθηκε η Νέα Υόρκη νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής με αποτέλεσμα να κλείσουν τμήματα του μετρό της πόλης. Δρόμοι και λεωφόροι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ διεκόπη η πρόσβαση σε τουλάχιστον έναν τερματικό σταθμό του αεροδρομίου LaGuardia.

Σύμφωνα με την κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Κάθι Χοχούλ σε ορισμένες περιοχές τις βραδυνές ώρες της Πέμπτης έπεσαν έως και 13 εκατοστά βροχής, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας αναμένονταν να πέσουν έως και 18 εκατοστά. «Πρόκειται για μια επικίνδυνη, απειλητική για τη ζωή καταιγίδα», τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό NY1. Μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφορούν στο X - πρώην Twitter - τα ορμητικά νερά μπήκαν ακόμα και μέσα σε λεωφορεία και αυτοκίνητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι η Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών, που είναι και η διαχειρίστρια των γραμμών του Μετρό και του προαστιακού συμβούλεψε τους κατοίκους της αμερικανικής μεγαλούπολης εάν μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους. Είναι ενδεικτικό ότι σχεδόν όλες οι γραμμές του μετρό διακόπηκαν, άλλαξαν διαδρομή ή λειτουργούσαν με καθυστερήσεις, ενώ δύο από τις τρεις γραμμές του σιδηροδρόμου Metro-North διακόπηκαν. Ακόμη αναφέρθηκαν πλημμύρες τόσο στο Μπρόυκλιν όσο και στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα: Οι τιμές και τα είδη που προτιμούν οι Κύπριοι - Γιατί αξίζει να το προτιμήσεις από το τεχνητό - Δείτε εικόνες

Τμ.Μετεωρολογίας: Χαμηλές θερμοκρασίες - Τι περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

ΠαραTHEMA: Η έκπληξη απο τον Χατζηζαχαρία και το… ανακάτωμα του ππαλουζέ απο την Ευαγγέλου

Μας «απειλούν» τα κουνούπια και τον χειμώνα - Η θερμοκρασία «σταθμός», οι εστίες μόλυνσης και οι τρόποι προστασίας

Σάντος: Ανθρωπιστικό θέμα οι αγνοούμενοι, υπέρ Επιτροπής Αλήθειας - Όσα ανάφερε για το Κυπριακό



Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Επίσκεψη του ΠτΔ στην περιοχή «Οικία της Μαρίας» στον Αγιο Δομέτιο - Συζήτησε με κατοίκους και έλαβε ενημέρωση

Ξαφνική επίσκεψη το πρωί της Κυριακής (3/12) του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Αγιο Δομέτιο και συγκεκριμένα κοντά στην «Οικία της Μαρίας» όπου τις τελευταίες μέρες, είχε προηγηθεί περιστατικό με τούρκους στρατιώτες να έχουν τοποθετήσει κάμερες στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top