Θεσσαλονίκη: Παιδάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι στη Νεάπολη

Θεσσαλονίκη: Παιδάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι στη Νεάπολη

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου (30/9) ένα παιδάκι δύο ετών, το οποίο φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, στην περιοχή της Νεάπολης.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE