ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαπραγμάτευση με Τράπεζα Κύπρου ζητά ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Διαπραγμάτευση με Τράπεζα Κύπρου ζητά ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Συζήτηση σε επίπεδο συνδέσμου για το θέμα των δανείων των μελών του επιθυμεί ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων με την Τράπεζα Κύπρου και καλεί τα μέλη του να μελετήσουν ανακοίνωση ημερομηνίας 24 Αυγούστου του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών για το θέμα.

«Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, φαίνεται ότι η Τράπεζα Κύπρου, αντιλαμβανόμενη ότι βρίσκεται εν αδίκω, κάνει δελεαστικές – κατά τη γνώμη της – προτάσεις προς τους δανειολήπτες για μερικό συμψηφισμό των δανείων αυτών», αναφέρει ο Σύνδεσμος σε δική του, σημερινή ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι «πρόθεσή μας είναι να ζητήσουμε από την Τράπεζα Κύπρου να μας υποβάλει γραπτώς τις προτάσεις της για να τις συζητήσουμε μαζί της, στην παρουσία, ίσως, και του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών». Πάντως, συμπληρώνεται, «αν η Τράπεζα Κύπρου επιμένει στις προτάσεις της που διέρρευσαν, ουδεμία ανταπόκριση θα βρει από τα μέλη μας». Αντίθετα, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, «αν καταλήξουμε σε ένα λογικό συμψηφισμό, εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να ανταποκριθούν θετικά».

Στην ανακοίνωσή του της 24ης Αυγούστου ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών καλούσε όλους τους επηρεαζόμενους να μην ανταποκριθούν στις πιέσεις της Τράπεζας Κύπρου και τους κατόχους αξιογράφων που δεν το έπραξαν να λάβουν νομικά μέτρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top