Ερχεται Κύπρο ο Δένδιας για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας

Ερχεται Κύπρο ο Δένδιας για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας για την 63η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκραρίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα εκπροσωπήσει, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις στη Λευκωσία για την 63η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Δένδιας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογό του, Μιχάλη Γιωργάλλα, στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE