Ερχεται Κύπρο ο Δένδιας για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας

Ερχεται Κύπρο ο Δένδιας για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας για την 63η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκραρίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα εκπροσωπήσει, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις στη Λευκωσία για την 63η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Δένδιας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογό του, Μιχάλη Γιωργάλλα, στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE