Ερχεται Κύπρο ο Δένδιας για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας

Ερχεται Κύπρο ο Δένδιας για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας για την 63η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκραρίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα εκπροσωπήσει, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις στη Λευκωσία για την 63η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Δένδιας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογό του, Μιχάλη Γιωργάλλα, στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE