Νεκρός στη Χλώρακα: Σε 57χρονο ανήκει η σορός - Με βεβαρημένο ιστορικό υγείας

Νεκρός στη Χλώρακα: Σε 57χρονο ανήκει η σορός - Με βεβαρημένο ιστορικό υγείας

Σε 57χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου ανήκει η σορός άντρα που εντοπίστηκε στον παραλιακό πεζόδρομο στην Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος στον παραλιακό πεζόδρομο στην Χλώρακα στις 12:15 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ και παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν ανένηψε.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας ο 57χρονος που διέμενε μόνιμα στην Πάφο είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έφερε εμφανείς εξωτερικές κακώσεις.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου τα οποία διενήργησαν εξετάσεις, ωστόσο δεν προέκυψε οτιδήποτε που να δημιουργεί υπόνοια για εγκληματική πράξη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE