LIFESTYLE

Έστειλε μήνυμα στον πρώην της! Ποιά κούκλα παρουσιάστρια του Sigma το παράδεχτηκε δημόσια;

Έστειλε μήνυμα στον πρώην της! Ποιά κούκλα παρουσιάστρια του Sigma το παράδεχτηκε δημόσια;

Όσο κι αν οι περισσότεροι δεν θέλουν να το παραδεχτούν, η αλήθεια είναι πως οι πλείστοι από μας συχνά βρίσκουμε μια αφορμή, σημαντική ή ασήμαντη, για να στείλουμε sms, σε πρώην σύντροφο.

Φυσικά, καμιά φορά είναι οι συγκυρίες τέτοιες, που δεν μας αφήνουν κι άλλη επιλογή. Όπως καλή ώρα συνέβη και στην περίπτωση της Έβελυν Καζαντζόγλου.

Δείτε λοιπόν τι αποκάλυψε σε πρόσφατη της συνέντευξη στο ελληνικό People, η πανέμορφη παρουσιάστρια, που σύντομα θα απολαμβάνουμε στο Sigma και στον ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς.

Έφτιαξες μια αποτυχημένη συνταγή;

Πριν από μία εβδομάδα πήγα να ετοιμάσω πρωινό και τελικά καταλήξαμε να τρώμε ψωμί με βούτυρο. Δεν φημίζομαι για τις μαγειρικές μου ικανότητες, όμως τον τελευταίο καιρό μαθαίνω να φτιάχνω pancakes.

Είπες «Αυτό δεν έπρεπε να το κάνω»;

Πριν από ένα χρόνο, που μετακόμισα σε μεγάλο σπίτι. Τελικά κατέληξα πως προτιμώ τα cosy μικρά διαμερίσματα.

Ξενύχτησες μέχρι το πρωί με τις φίλες σου;

Την περασμένη Παρασκευή, με την καλή μου φίλη Χριστίνα Κοντοβά, που πήγαμε και ακούσαμε σε νυχτερινό μαγαζί τον Λευτέρη Πανταζή. Πραγματικά διασκεδάσαμε πάρα πολύ.

Μπήκες στον πειρασμό να στείλεις μήνυμα σε πρώην σύντροφό σου;

Έχει περάσει πολύς καιρός. Νομίζω ότι πάνε δύο χρόνια. Γενικά είμαι ξεροκέφαλη και ό,τι μου έρχεται στο μυαλό το κάνω. Τη συγκεκριμένη φορά, πάντως, ήταν για δουλειά, οπότε βγήκε κερδισμένος.

Είπες ένα αθώο ψέμα;

Πρόσφατα σε μια φίλη μου, που της είπα ότι το παγωτό που τρώμε είναι με στέβια.

Απόλαυσες το ηλιοβασίλεμα;

Αρχές Αυγούστου μαζί με τον μπαμπά μου στη Βενεζουέλα, όπου μένει μόνιμα. Ήταν πάρα πολύ ωραία!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top