Εβελίνα Παπούλια για το δεύτερο διαζύγιό της: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα»

Εβελίνα Παπούλια για το δεύτερο διαζύγιό της: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα»

Για την κόρη της, την Αφροδίτη Λιάντου, και τα διαζύγια που πήρε, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια, ανάμεσα σε άλλα, στην κάμερα της εκπομπής «Μπαμπά-δες», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο πρώτος χωρισμός από τον πατέρα της κόρης της, τον Γιώργο Λιάντο, αποφασίστηκε από κοινού. Ενώ, στον δεύτερο γάμο της, το διαζύγιο ήρθε και πάλι σύντομα.

«Χωρίσαμε σε λιγότερο από δύο χρόνια. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να έχω χωρίσει και πολύ νωρίτερα. Με τον Γιώργο ήταν κοινή συναινέσει το διαζύγιο, η Αφροδίτη ήταν μικρή, οπότε δεν θα είχε εικόνες σπιτιού, οικογενειακές και ήταν και πιο ασφαλές νομίζω, το ότι χωρίσαμε τόσο νωρίς, απ΄το να νιώσει αποχωρισμό η Αφροδίτη σε μεγαλύτερη ηλικία», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάντο.

Σχετικά με τον δεύτερο γάμο της, δήλωσε: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα. Αυτό ήταν και το μεγάλο σφάλμα μου, ήταν κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ. Δεν είχα πάρει είδηση τι παιζότανε γιατί υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι».

«Οπότε, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία, αλλά υπήρχε κάτι υπόγειο από κάτω – έβραζε η φάση γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη – και όταν είδα ότι ζορίζεται, της είπα μαζεύεις τα πράγματά σου, μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγουμε», είπε στο τέλος.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE