ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το πιο επικό προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Πτολεμαΐδα - «Ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι είπα»

Αυτό είναι το πιο επικό προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Πτολεμαΐδα - «Ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι είπα»

Μια εβδομάδα έχει μείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι κάθε είδους διαφημίσεις από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και όχι μόνο έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Υπάρχουν μερικοί υποψήφιοι όμως που προσπαθούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη προσπαθώντας να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον κόσμο και να εξασφαλίσουν ψήφους.

Ίσως το πιο επιτυχημένο προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο έρχεται από την Πτολεμαΐδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη που είναι σε πρώτο πλάνο και δίνει... ρεσιτάλ σατιρίζοντας άλλες διαφημίσεις υποψηφίων.

Στην αρχή αναφέρει τα ονόματα όλων των συγγενών και των φίλων του λέγοντας πως «αυτός είναι ο μόνος λόγος να τον ψηφίσουν», ενώ μιλώντας για τον εαυτό του, αναφέρει «γεννήθηκα στην πόλη της Πτολεμαΐδας... με καισαρική».

«Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα» λέει κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει ξεκινήσει να μιλάει για τους συγγενείς του, όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης τον διακόπτει. Του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα λέει από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Κωνσταντίνου Ιωαννίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεππελιν!!!!»

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top