Κουκλί ζωγραφιστό! Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός της Αριστοτέλους στο «Για Σένα» - Δείτε τον…

Κουκλί ζωγραφιστό! Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός της Αριστοτέλους στο «Για Σένα» - Δείτε τον…

Με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της απογευματινής της εκπομπής, στο Μεγάλο κανάλι.

Αφού η Μαρία Κορτζιά δεν πρόκειται να βρίσκεται και φέτος στο panel του «Για Σένα», η θέση της δεν θα έπρεπε να μείνει άδεια.

Έτσι από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαζί με τον Τάσο Ευαγγέλου, την Βαρβάρα Ζαχαρίου και την Χριστιάνα Αντωνίου, «καλησπέρα» θα μας λέει ο γλυκούλης δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Χάρης Παπαθεοχάρους.

Να ευχηθούμε σε όλο το team της δημοφιλούς εκπομπής καλή αρχή, κάθε επιτυχία και μια πολύ «γεμάτη» σεζόν!

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE