Κουκλί ζωγραφιστό! Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός της Αριστοτέλους στο «Για Σένα» - Δείτε τον…

Κουκλί ζωγραφιστό! Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός της Αριστοτέλους στο «Για Σένα» - Δείτε τον…

Με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της απογευματινής της εκπομπής, στο Μεγάλο κανάλι.

Αφού η Μαρία Κορτζιά δεν πρόκειται να βρίσκεται και φέτος στο panel του «Για Σένα», η θέση της δεν θα έπρεπε να μείνει άδεια.

Έτσι από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαζί με τον Τάσο Ευαγγέλου, την Βαρβάρα Ζαχαρίου και την Χριστιάνα Αντωνίου, «καλησπέρα» θα μας λέει ο γλυκούλης δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Χάρης Παπαθεοχάρους.

Να ευχηθούμε σε όλο το team της δημοφιλούς εκπομπής καλή αρχή, κάθε επιτυχία και μια πολύ «γεμάτη» σεζόν!

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE