Κουκλί ζωγραφιστό! Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός της Αριστοτέλους στο «Για Σένα» - Δείτε τον…

Κουκλί ζωγραφιστό! Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός της Αριστοτέλους στο «Για Σένα» - Δείτε τον…

Με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της απογευματινής της εκπομπής, στο Μεγάλο κανάλι.

Αφού η Μαρία Κορτζιά δεν πρόκειται να βρίσκεται και φέτος στο panel του «Για Σένα», η θέση της δεν θα έπρεπε να μείνει άδεια.

Έτσι από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαζί με τον Τάσο Ευαγγέλου, την Βαρβάρα Ζαχαρίου και την Χριστιάνα Αντωνίου, «καλησπέρα» θα μας λέει ο γλυκούλης δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Χάρης Παπαθεοχάρους.

Να ευχηθούμε σε όλο το team της δημοφιλούς εκπομπής καλή αρχή, κάθε επιτυχία και μια πολύ «γεμάτη» σεζόν!

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE