Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη

Τραγικός ήταν ο επίλογος της εξαφάνισης ενός 28χρονου από την περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή (29/09).

Ο 28χρονος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι (01/10) σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην περιοχή των Καπνομάγαζων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει χθες Amber Alert για την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την Παρασκευή. Ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού σε αύλειο χώρο κτιρίου πο, τελικά, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον νεαρό άνδρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE