Πυροβολισμοί στο Χιούστον: Δύο νεκροί και δύο τραυμαυτίες

Πυροβολισμοί στο Χιούστον: Δύο νεκροί και δύο τραυμαυτίες

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται με τραύματα από σφαίρες έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Χιούστον.

Νεκρή είναι μία γυναίκα 48 ετών και άλλο ένα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν ο 55χρονος σύζυγός της που διέφυγε. Οι αρχές πιστεύουν ότι αφορμή ήταν κάποιος καβγάς ανάμεσα στο ανδρόγυνο που ήταν σε διάσταση.

Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

Η αστυνομία του Χιούστον κλήθηκε σε σπίτι στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης το πρωί της Κυριακής, αναφέρει το Associated Press.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE