Πυροβολισμοί στο Χιούστον: Δύο νεκροί και δύο τραυμαυτίες

Πυροβολισμοί στο Χιούστον: Δύο νεκροί και δύο τραυμαυτίες

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται με τραύματα από σφαίρες έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Χιούστον.

Νεκρή είναι μία γυναίκα 48 ετών και άλλο ένα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν ο 55χρονος σύζυγός της που διέφυγε. Οι αρχές πιστεύουν ότι αφορμή ήταν κάποιος καβγάς ανάμεσα στο ανδρόγυνο που ήταν σε διάσταση.

Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

Η αστυνομία του Χιούστον κλήθηκε σε σπίτι στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης το πρωί της Κυριακής, αναφέρει το Associated Press.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.