Ο Νίκος Καρβέλας έκανε στη Λάρνακα ερωτικη εξομολόγηση στη Βίσση και το κοινό τους αποθέωσε

Ο Νίκος Καρβέλας έκανε στη Λάρνακα ερωτικη εξομολόγηση στη Βίσση και το κοινό τους αποθέωσε

Η Άννα Βίσση αποθεώθηκε όσο κανείς άλλος καλλιτέχνης στη Λάρνακα με 60.000 παρευρισκόμενους να δημιουργούν μία φανταμαγορική ατμόσφαιρα στη συναυλία της για τα 50 χρόνια στο τραγούδι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, η Λία Βίσση, η Έλενα Παπαρίζου, η Καίτη Γαρμπή και ο Μπάμπης Στόκας συμμετείχαν και αυτοί στη συναυλία της αλλά τα βλέμματα όλων έκλεψε ο αιώνιος έρωτας της απόλυτης σταρ Νίκος Καρβέλας. 

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE