Ο Νίκος Καρβέλας έκανε στη Λάρνακα ερωτικη εξομολόγηση στη Βίσση και το κοινό τους αποθέωσε

Ο Νίκος Καρβέλας έκανε στη Λάρνακα ερωτικη εξομολόγηση στη Βίσση και το κοινό τους αποθέωσε

Η Άννα Βίσση αποθεώθηκε όσο κανείς άλλος καλλιτέχνης στη Λάρνακα με 60.000 παρευρισκόμενους να δημιουργούν μία φανταμαγορική ατμόσφαιρα στη συναυλία της για τα 50 χρόνια στο τραγούδι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, η Λία Βίσση, η Έλενα Παπαρίζου, η Καίτη Γαρμπή και ο Μπάμπης Στόκας συμμετείχαν και αυτοί στη συναυλία της αλλά τα βλέμματα όλων έκλεψε ο αιώνιος έρωτας της απόλυτης σταρ Νίκος Καρβέλας. 

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE