Οδηγοί Προσοχή: Χαμός στον αυτοκινητόδρομο λόγω έντονης βροχόπτωσης -Παρατηρείται συσσώρευση νερού

Οδηγοί Προσοχή: Χαμός στον αυτοκινητόδρομο λόγω έντονης βροχόπτωσης -Παρατηρείται συσσώρευση νερού

Συσσώρευση νερού λόγω έντονης βροχόπτωσης παρατηρείται γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας, σε περιοχές κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό, ιδιαίτερα στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την περιοχή Λατσιών μέχρι και την είσοδο Λευκωσίας, στη συμβολή των λεωφόρων Αθαλάσσας και Λεμεσού.

Η Αστυνομία συστήνει στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE