Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από "πυρά Αζέρων", σύμφωνα με το Γερεβάν

Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από "πυρά Αζέρων", σύμφωνα με το Γερεβάν

Η Αρμενία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν το όχημά τους δέχτηκε πυρά από αζέρικες δυνάμεις στη μεθόριο, ένα γεγονός που μαρτυρά τη ρευστή κατάσταση στην περιοχή ακόμη και μετά τη συνθηκολόγηση στον θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

«Στις 2 Οκτωβρίου, έπειτα από πυρά των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σε ένα όχημα που ανήκει στις αρμενικές ένοπλες δυνάμεις και μετέφερε υλικά για τους στρατιώτες (…) έχουμε έναν νεκρό και δύο τραυματίες από την αρμενική πλευρά», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Telegram.

Νωρίτερα το Γερεβάν είχε μιλήσει για «αδιευκρίνιστο» αριθμό θυμάτων.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE