Για τις 6 Μαΐου ορίστηκε η δίκη του Μενέντεζ και της συζύγου του μετά τις κατηγορίες δωροδοκίας και διαφθοράς

Για τις 6 Μαΐου ορίστηκε η δίκη του Μενέντεζ και της συζύγου του μετά τις κατηγορίες δωροδοκίας και διαφθοράς

Για τις 6 Μαϊου του 2024  ορίστηκε από τον ομοσπονδιακό δικαστή Σίντνεϊ Στάιν, η δίκη του Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ και της συζύγου του Ναντίν οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες δωροδοκίας και διαφθοράς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δωροδοκίες αφορούν σε μετρητά, ράβδους χρυσού, πληρωμές στεγαστικού δανείου, πολυτελές όχημα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ο κ. Μενέντεζ επιμένει ότι είναι αθώος και έχει αρνηθεί τις εκκλήσεις από κοινοβουλευτικές ομάδες των Δημοκρατικών στη Γερουσία να παραιτηθεί. Κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι διαστρεβλώνουν «την κανονική δουλειά ενός γραφείου του Κογκρέσου» και υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες αποτελούν επίθεση στη σύζυγό του «για τις μακροχρόνιες φιλίες που είχε», όπως είπε.

Η σύζυγος του Γερουσιαστή και οι επιχειρηματίες Χοσέ Ουρίμπε, 56 ετών, Φρεντ Ντάιμπς, 66 ετών και Γουαέλ Χάνα, 40 ετών, δήλωσαν επίσης αθώοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE