ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε, χτύπησε και λήστεψε τη σύντροφό του στη Σάμο

Μαχαίρωσε, χτύπησε και λήστεψε τη σύντροφό του στη Σάμο

Με πρωτοφανή βιαιότητα επιτέθηκε ένας Έλληνας στην σύντροφό του, κατά την διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν μέσα στο σπίτι τους στο Καρλόβασι της Σάμου, καθώς αρχικά την απείλησε, αλλά στη συνέχεια την χτύπησε και τη μαχαίρωσε προκαλώντας της τραύματα και της άρπαξε 180 ευρώ!

Ο "νταής" δράστης συνελήφθη μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του τμήματος Καρλοβασίων που δέχθηκαν την καταγγελία της ελαφρά τραυματισμένη γυναίκας. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενδοοικογενειακή βία, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Άρπαξε από λαιμό σύζυγο και 8χρονη κόρη

Εκτός εαυτού βγήκε ένας 50χρονος από κοινότητα της Λαμίας, ο οποίος απείλησε, εξύβρισε και χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 8χρονης κόρης τους, την οποία μάλιστα άρπαξε από το λαιμό και την έσπρωξε! Ο βίαιος 50χρονος συνελήφθη, του ασκήθηκε από την εισαγγελέα Πρωτοδικείο Λαμίας δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, όπου συμφώνησε σε ποινική διαμεσολάβηση με τη σύζυγό του. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τον Απρίλιο και του επιβλήθηκε να αποχωρήσει από την οικογενειακή στέγη και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του στα 200 μέτρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top