Θα παραμείνει υπό κράτηση ο 47χρονος Σύρος - Στις 12 Οκτωβρίου η συνέχεια της δίκης

Θα παραμείνει υπό κράτηση ο 47χρονος Σύρος - Στις 12 Οκτωβρίου η συνέχεια της δίκης

Υπό κράτηση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου θα παραμείνει ο 47χρονος Σύρος, ο οποίος απειλούσε πως θα «φέρει την Πάφο ανάποδα»

Ο 47χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίος διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου όπου θα συνεχίσει η διαδικασία της δίκης.

 Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος συνελήφθη και κρατείτο από τις αρχές Σεπτεμβρίου για επίθεση εναντίον αστυνομικού, παρεμπόδιση κατά την διάρκεια της εκτέλεσης του καθήκοντος του αστυνομικού, ανησυχία, δημόσια εξύβριση και καθώς το ότι οδηγούσε το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.