Στις ανήλθαν 709 οι υπογραφές στήριξης του δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Στις ανήλθαν 709 οι υπογραφές στήριξης του δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Η εκστρατεία στήριξης του δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ μέσω συλλογής υπογραφών μπήκε στην τελευταία εβδομάδα ενόψει της «δίκης» για υπόθεση που επισύρει έως και «ποινή φυλάκισης» 10 ετών.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι η επιτροπή συλλογής υπογραφών που ξεκίνησε την εκστρατεία «Δεν σιωπούμε υπογράφουμε» κάλεσε όλους να στηρίξουν τον δημοσιογράφο, καθώς στόχος της ποινικής διαδικασίας ενάντια στον Κισμίρ είναι «να φιμώσουν τους πάντες».

Ανέφερε ότι ο αριθμός των υπογραφόντων αυξήθηκε σε 709, σημειώνοντας ότι αν και είναι γνωστό πως οι υπογράφοντες είναι άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους, υποστηρίζουν την εκστρατεία για να εκφράζονται ελεύθερα οι Τουρκοκύπριοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.