Πτώμα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο – Μυστήριο η ταυτότητα της σορού – Εν αναμονή για την νεκροτομή

Πτώμα στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο – Μυστήριο η ταυτότητα της σορού – Εν αναμονή για την νεκροτομή

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό σε κατάσταση αποσύνθεσης, το μεσημέρι της Τρίτης 03 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά το πέρας των εξετάσεων η σορός παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου την Τετάρτη θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή και ακολούθως ανθρωπολογική εξέταση.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Κώστα Μιχαήλ, δεν μπορούσε να λεχθεί εάν η σορός ανήκει σε άντρα ή γυναίκα, αλλά γίνονται εξετάσεις για διακρίβωση της ταυτότητας του προσώπου στο οποίο ανήκει η σορός.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι, η σορός εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος κάλεσε άμεσα τις Αρχές

Από τις πρώτες εξετάσεις προέκυψε ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό που εντοπίστηκε σε κατάσταση σκελετοποίησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE