ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βρήκαν στην οικία του ναρκωτικά και αρχαία αντικείμενα - Χειροπέδες σε 50χρονο

Βρήκαν στην οικία του ναρκωτικά και αρχαία αντικείμενα - Χειροπέδες σε 50χρονο

Άνδρας ηλικίας 50 ετών από το Δασάκι Αχνας, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, ύστερα από τον εντοπισμό στην οικία του ενός περίπου κιλού κάνναβης και αντικειμένων που ομοιάζουν με αρχαιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, από το πρωί η Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας διεξήγαγε επιχείρηση έρευνας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στο Δασάκι της Αχνας, η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στις 5.00 το απόγευμα.

Κατά την επιχείρηση φέρεται να εντοπίστηκε και να παραλήφθηκε ένα περίπου κιλό κάνναβης, μαχαίρια και αντικείμενα που ομοιάζουν με αρχαιότητες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της οικίας, ηλικίας 50 ετών.

Ο 50χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top