Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Απέραντη θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, γενικότερο στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ιωαννίδη.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (4/10), ο σπουδαίος προπονητής και πρώην υπουργός αθλητισμού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, ο σπουδαίος προπονητής, ο οποίος τη δεκαετία του '80 και του '90, συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Άρη, του Ολυμπιακού και μετέπειτα της ΑΕΚ, αλλά και της Εθνικής Ομάδας, άφησε την τελευταία πνοή του έπειτα από μάχη με προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE