Θέματα που άπτονται των σχέσεων Ελλάδας-Κύπρου συζήτησαν Κασσελάκης-Τορναρίτης

Θέματα που άπτονται των σχέσεων Ελλάδας-Κύπρου συζήτησαν Κασσελάκης-Τορναρίτης

Απόψεις για θέματα που άπτονται των σχέσεων Ελλάδας και Κύπρου αντάλλαξαν την Τετάρτη ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Τορναρίτης.

Σε δηλώσεις του, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με τον νεοεκλεγέντα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, στην πρεσβευτική κατοικία στην Λευκωσία, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του, ενώ την ίδια ώρα αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με πολλά θέματα, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση, με τις σχέσεις των δύο χωρών.

Όπως είπε συζήτησαν το Κυπριακό, θέματα ενέργειας, αλλά και θέματα που άπτονται των σχέσεων των πολιτών Ελλάδας και Κύπρου.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι «μέσα στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων, που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα ελλαδικά και τα κυπριακά κόμματα - ανεξάρτητα αν ανήκουμε σε άλλους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους - θα συνεχίσουμε αυτό το διάλογο για το καλό της Κύπρου και της Ελλάδας».

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Μάριος Πελεκάνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE