Πτώμα στη Λεμεσό: Κανένα συμπέρασμα για φύλο και ηλικία – Συνεχίζεται αύριο η διαδικασία

Πτώμα στη Λεμεσό: Κανένα συμπέρασμα για φύλο και ηλικία – Συνεχίζεται αύριο η διαδικασία

Αύριο θα συνεχιστεί η διαδικασία εξετάσεων στη σορό που εντοπίστηκε στη Λεμεσό την περασμένη Τρίτη σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιατροδικαστές και ανθρωπολόγοι άρχισαν σήμερα 5/10 την ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση στην σκελετοποιημένη σορό. Η διαδικασία διακόπηκε το απόγευμα για να συνεχιστεί αύριο.

Από τα πρώτα δείγματα των εξετάσεων δεν έχει εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα, ούτε όσον αφορά την ηλικία και το φύλο, αλλά ούτε το χρονικό διάστημα που επήλθε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE