LIKE ONLINE

Ιταλός κασκαντέρ αψήφησε τους νόμους της φυσικής: Οδήγησε φορτηγό στις... δύο ρόδες - Βίντεο

Ιταλός κασκαντέρ αψήφησε τους νόμους της φυσικής: Οδήγησε φορτηγό στις... δύο ρόδες - Βίντεο

Στο χώρο των ακροβατικών με οχήματα, όπου η αδρεναλίνη και η τόλμη συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο, ο Ιταλός κασκαντέρ Marco Davide Giony έχει ανεβάσει τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη.

Στα 43 του χρόνια, ο Giony απέδειξε ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για να ξεπεράσει κανείς τα όρια του εφικτού στον κόσμο των ακροβατικών. Το τολμηρό του εγχείρημα του χάρισε το πολυπόθητο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, απόδειξη των εξαιρετικών οδηγικών ικανοτήτων του. Η πρόκληση που ανέλαβε ήταν τόσο τολμηρή όσο και απαιτητική, οδηγώντας το κολοσσιαίο ημιφορτηγό του σε δύο τροχούς.

Και μόνο η ιδέα ενός τέτοιου κατορθώματος είναι απίστευτη. Για να το θέσουμε σε μια προοπτική, το ίδιο φορτηγό θα μπορούσε να διασχίσει αβίαστα το κενό και με τους τέσσερις τροχούς χωρίς να ιδρώσει. Ωστόσο, η αναζήτηση του Giony δεν ήταν για τους αδύναμους.

Η εκτέλεση αυτού του ακροβατικού απαιτούσε ατσάλινα νεύρα και ακλόνητη ακρίβεια. Ο Giony, καθισμένος στην αριστερή πλευρά του φορτηγού, σήκωσε τους τροχούς της δεξιάς πλευράς στον αέρα καθώς έτρεχε προς το κενό. Τα κριτήρια ήταν αυστηρά: το φορτηγό έπρεπε να διασχίσει το κενό χωρίς να ακουμπήσει κανένα από τα πλευρικά εμπόδια και έπρεπε να καλύψει μια απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων πριν σταματήσει, και όλα αυτά χωρίς να ανατραπεί.

Η επιτυχία δεν ήταν εύκολη. Στην πρώτη προσπάθεια σημειώθηκε μια δραματική στροφή προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα την κατεδάφιση αρκετών εμποδίων. Στη δεύτερη προσπάθεια το φορτηγό στράφηκε απότομα προς τα δεξιά, με άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια. Ωστόσο, η επιμονή του Giony τον οδήγησε και σε τρίτη προσπάθεια.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top