Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στο Μεξικό - Καμία αναφορά για ζημιές ή τραυματίες

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στο Μεξικό - Καμία αναφορά για ζημιές ή τραυματίες

Το σύστημα προειδοποίησης για σεισμούς ενεργοποιήθηκε στην πόλη του Μεξικού αργά χθες (τοπική ώρα), ενώ σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε τμήματα της πρωτεύουσας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του Reuters, χωρίς να υπάρχουν άμεσα αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς.

Σε μια πρώτη ανακοίνωση, η σεισμολογική υπηρεσία του Μεξικού εκτίμησε το μέγεθος του σεισμού σε 6,3 βαθμούς, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στην πόλη Ματίας Ρομέρο στη νότια πολιτεία Οαξάκα.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών (USGS) ανέφερε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 βαθμούς και εστιακό βάθος περίπου 108 χιλιομέτρων.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE