Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στο Μεξικό - Καμία αναφορά για ζημιές ή τραυματίες

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στο Μεξικό - Καμία αναφορά για ζημιές ή τραυματίες

Το σύστημα προειδοποίησης για σεισμούς ενεργοποιήθηκε στην πόλη του Μεξικού αργά χθες (τοπική ώρα), ενώ σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε τμήματα της πρωτεύουσας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του Reuters, χωρίς να υπάρχουν άμεσα αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς.

Σε μια πρώτη ανακοίνωση, η σεισμολογική υπηρεσία του Μεξικού εκτίμησε το μέγεθος του σεισμού σε 6,3 βαθμούς, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στην πόλη Ματίας Ρομέρο στη νότια πολιτεία Οαξάκα.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών (USGS) ανέφερε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 βαθμούς και εστιακό βάθος περίπου 108 χιλιομέτρων.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE