Έτοιμη για ενδεχόμενη κακοκαιρία η Κισσόνεργα, λέει ο κοινοτάρχης

Έτοιμη για ενδεχόμενη κακοκαιρία η Κισσόνεργα, λέει ο κοινοτάρχης

Σε εργασίες για αντιμετώπιση οποιανδήποτε έντονων καιρικών φαινομένων έχει προχωρήσει έγκαιρα και φέτος όπως κάθε χρόνο το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργο Στυλιανού.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Στυλιανού, ανέφερε πως λόγω του ότι, οι πιο επικίνδυνες βροχές για πλημμύρες και προβλήματα είναι συνήθως οι πρώτες, πριν βλαστήσουν αγριόχορτα στα αργάκια τα οποία εμποδίζουν την ορμή του νερού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας έγκαιρα έχει προετοιμαστεί για τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα το Συμβούλιο έχει προχωρήσει τόνισε ο κ. Στυλιανού σε καθαρισμό των στομίων γεφυριών και αργακιών, σχαρών ομβρίων κλπ.

Ενδεικτικά ανέφερε πως κατά την καλοκαιρινή περίοδο το Συμβούλιο έχει προχωρήσει σε εκτεταμένες επιδιορθώσεις και αναβαθμίσεις δρόμων, τόσο στην οικιστική, όσο και στην γεωργική περιοχή ειδικά σε σημεία όπου την περασμένη χειμερινή περίοδο υπήρξαν κάποια προβλήματα.

Σύσταση μας προς τους πολίτες συνέχισε, είναι να συμβάλουν στην όλη προσπάθεια και όπου μπορούν να καθαρίζουν από τα συσσωρευμένα φύλλα, τις σχάρες ομβρίων μπροστά από την περιουσία τους.

Επιπρόσθετα σε περίπτωση που οι πολίτες εντοπίσουν κάποια σχάρα ομβρίων η οποία είναι φραγμένη να ειδοποιούν το Συμβούλιο για να προχωρήσει σε άμεσο καθάρισμα, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE