«Χτύπησαν» ξανά οι ψευτογιατροί και τους έπιασαν στα… πράσα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

«Χτύπησαν» ξανά οι ψευτογιατροί και τους έπιασαν στα… πράσα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορούσε την απόσπαση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις από πρόσωπα που παριστάνουν τους ιατρούς, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 35 και 29 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε χθες συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία ζεύγους, ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από επιτήδειους, οι οποίοι αφού παρίσταναν τους γιατρούς, ζήτησαν χρηματικό ποσό ύψους 35 χιλιάδων ευρώ, για δήθεν επέμβαση που χρειαζόταν ο γιος τους, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο.

Το ζεύγος υποψιάστηκε, ότι πρόκειται για απάτη και άμεσα κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση και άμεσες ενέργειες, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν λίγο πριν τις εννέα χθες βράδυ τα πιο πάνω πρόσωπα.

Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες, παραδέχθηκαν τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, τα οποία διαπράχθηκαν στις 5/10/2023 επίσης στη Λεμεσό, όπου κατά τον ίδιο τρόπο δράσης, είχε αποσπαστεί περιουσία από 80χρονη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE