Σε ετοιμότητα η Αστυνομία - Πήρε μέτρα προστασίας για τους Ισραηλινούς και στην Πάφο

Σε ετοιμότητα η Αστυνομία - Πήρε μέτρα προστασίας για τους Ισραηλινούς και στην Πάφο

Μέτρα προστασίας περιπολιακής κάλυψης χώρων εβραϊκών συμφερόντων λαμβάνει η Αστυνομία Πάφου, βάσει οδηγιών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο επρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τα μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται σε εβραϊκούς χώρους παγκύπρια αλλά και στην Πάφο αφού στην επαρχία Πάφου τα τελευταία χρόνια σημειώνεται έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από πλευράς Ισραηλινών.

Τα αυξημένα μέτρα προστασίας σε συγκεκριμένους χώρους στην Πάφο, συνέχισε, λαμβάνονται από το Σάββατο το πρωί.

Σημειώνεται πως ήδη ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους τον τομέα  φιλοξενίας του Ισραήλ λειτουργεί ξενοδοχειακές μονάδες στην Πάφο.

Επίσης Ισραηλινοί αξιοποιούν πολλές επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο, και πολλοί είναι αυτοί που έχουν κάνει επενδύσεις στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία, ενώ έχουν προχωρήσει και σε αγορά κατοικιών και διαμερισμάτων που χρησιμοποιούν κάποιους μήνες.

Στην Πάφο λειτουργεί και εβραϊκή συναγωγή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE