Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 55χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια στον 13χρονο βαφτισιμιό του και σε έναν συνομήλικό του

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 55χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια στον 13χρονο βαφτισιμιό του και σε έναν συνομήλικό του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα ο 55χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος δύο 13χρονων στο Ηράκλειο.

Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή φέροντας κακουργηματικές διώξεις για ασέλγεια ανηλίκων, σύμφωνα με το cretapost.gr. Ο ίδιος κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που προσέγγισε τα παιδιά.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία που έκανε ο 13χρονος βαφτισιμιός του και οι γονείς του. Μάλιστα, κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε πως ο 55χρονος είχε ασελγήσει σε έναν ακόμα 13χρονο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.